14.01.2013 11928

Konyaaltı Anadolu Lisesi 10 Eylül 2001 tarihinde şu anki mevcut hizmet binasında eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Okulumuz şu an ikili ve tekli eğitim bir arada olmak üzere hizmet vermektedir. Okulumuzun adı 2012-2013 eğitim öğretim yılında Konyaaltı Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. Genç bir okul olan Konyaaltı Anadolu Lisesi bu kısa geçmişine rağmen kurumsallaşma sürecinde çok yol kat etmiş ve Antalya ili içerisindeki okullar arasında hatırı sayılır bir yer kazanmıştır. Konyaaltı Anadolu Lisesi Konyaaltı İlçesi sınırları içerisindeki ilk lise olma özelliğini de taşımaktadır. Antalya Merkezi beş ilçeye ayrılmadan önce uzun bir süre koordinatör okul müdürlüğü görevini de yürüten okulumuz, bölgesinde öncü çalışmalar yürütmektedir. Okulumuza Antalya'nın hızla gelişmekte olan bu bölgesinde büyük görevler düşmektedir. Hiç şüphe yoktur ki okulumuz çalışanlarının tamamı bu önemli görevleri en iyi şekilde yerine getirme azim ve kararlılığındadır.